Loading...
X

Vill snuva förkylningen!

kaff

Godmorgon alla kära vänner! ♡

Hur står det till med er idag? Med mig är det faktiskt bra. Jag har bestämt mig för att min snuva som jag har dragit på mig inte alls är någon snuva, och jag ska därför ignorera den. Får se om det är ett stort misstag beroende på om den blir värre eller bättre.. Haha! Men jag orkar inte vara sjuk, orkar inte vara matt i kroppen. Så det blir ipren och sen kör vi på som vanligt! Idag har jag lovat att hjälpa min farbror att hitta några grejer online. Det var både en grej till bilen och sedan även en särskild sladd för att koppla ihop dator och skärm hemma på hans kontor. Jag som inte vet så mycket om bilar känner ju att det skulle vara svårt att hitta bildelen till honom, men tydligen är det den här termostaten för kylarvätska. Så det var ju det enklaste, kanske blir det sladden som blir en utmaning istället. 

Så himla skönt det är att det är fredag i morgon! Till helgen ska jag inte göra någonting ansträngande alls, eller i alla fall inte psykiskt ansträngande. Jag kommer antagligen träna lite, så länge inte förkylningen har blivit värre. Men utöver det så tänkte jag kanske baka lite, städa lite och sen bara slappa. Jag behöver verkligen det!

Hur ser er helg ut?