Loading...
X

Tur att det finns weekendresor

Jag älskar verkligen att resa, ett intresse som jag vet att jag delar med så många andra runt om i landet. Dessvärre blir det ju ofta allt svårare och svårare att hitta tid för det här ju äldre man blir, eftersom man hela tiden får nya åtaganden och svårt att komma loss under en längre period. Men nöden är ju uppfinningarnas moder, som man brukar säga, och jag är glad att jag hittat nya former att resa under som passar bättre in i schemat. För jag måste faktiskt säga att det är först under senare tid som egentligen förstått hur fantastiska weekendresor kan vara.

Tidigare ville jag helst ha lång tid på mig när jag åkte någonstans, men nu har jag alltså märkt att weekendresor egentligen är ett helt perfekt format för att åka till europeiska storstäder åtminstone, för det bestämda tidsutrymmet gör att man verkligen ser till att hinna med ALLT som man vill göra i staden, så att det blir av. Ofta upplever man nog mer på en helg än om man bara planlöst åker i väg någonstans, för då är det lätt att tänka “det där måste jag göra, men det får bli sen”, och sedan glömmer man bort det eller är för lat för att ta tag i det. Det är därför weekendresor är ett perfekt sätt att resa. Dessutom är ju en helg ofta allt som behövs för att komma bort och få ett lagom avbrott. Ett tips förresten: Kolla efter billiga resor på Tripx.se.