Loading...
X

T.G.I.F.

yeah

Hej allihop!

Äntligen fredag igen! Jag mår alltid så himla bra på fredagar alltså, känns som om allting är möjligt. I kväll ska jag träffa tjejerna på middag och mys, får se hur sent det blir.. Egentligen vill jag inte att det ska bli sent alls så jag slipper sova så länge i morgon, men samtidigt så vet jag hur roligt vi alltid har det – så jag vet inte vad som väger tyngst. Vi ska nämligen ses för att fira Elins examen, precis som Jannica så har hon läst till mäklare och har nu fått jobb. Jag kan tänka mig att det måste kännas helt löjligt bra att studera till något i flera år, och sen faktiskt få jobb inom yrket och helt enkelt trivas. Vilken dröm, ändå! Så i början av juni så kommer hon kunna titulera sig som fastighetsmäklare Kungsängen – vilket låter riktigt fräckt om du frågar mig! Kanske borde jag snart börja kolla efter något att köpa när jag nu har två väninnor som jobbar inom mäklaryrket? Det känns som det är dags snart! Haha! Hur mår ni? Känns det lika bra för er som för mig att det äntligen är fredag?! Ska ni hitta på något härligt i kväll?