Loading...
X

Studera istället för att resa

I tiderna som råder just nu går det inte att resa. Det brukar ju ofta vara en tillflykt för mig, så det har blivit nödvändigt att tänka om och hitta andra saker som ger mervärde i tillvaron. Jag har sökt ett par sommarkurser vid Mälarhöjdens Högskola och väntar nu på antagningsbesked. De kan jag göra på distans, så det vore ju trevligt att ha något att utmana hjärnan med! Jag fick inspirationen av en vän som gått en kurs i arbete på väg steg 1 och som berättade så mycket gott om den där känslan som uppstår när man lär sig något nytt. Det var faktiskt 22 % fler sökande till högskolor vid vårens antagning än det normalt sett brukar vara i Sverige, så det verkar som att många har tänkt samma tanke som jag. Det är positivt – man blir aldrig för gammal för att lära sig något nytt.