Loading...
X

Spara för din framtida frihet

Att känna sig fri kan vara mer än bara en känsla. Frihet kan vara en plats, flexibilitet i arbetslivet eller att följa sina drömmar. Även om jag älskar att leva i nuet har jag insett att jag måste tänka på framtiden också. Jag har läst lite här hos min bank om hur jag kan spara till mina mål, min pension och eventuellt låna pengar. Det är viktigt för mig att känna att jag har en ekonomisk trygghet och på min bank har jag fått hjälp med en helhetsbild av min ekonomi. Jag har som ni vet börjat investera pengar och lagt upp ett sparande i fonder samt ett sparande för en buffert. Bufferten är för oförutsedda händelser och ska bestå av minst tre månadslöner, medan fonderna är ett mer långsiktigt sparande. Det hade varit underbart att köpa sig ett litet hus utomlands och njuta av värmen och långa soliga dagar i framtiden, vilket jag hoppas mitt långsiktiga sparande kommer hjälpa mig uppnå.