Loading...
X

Skapa din egen oas i hemmet

Den senaste tiden har jag tittat på hus hos flera fastighetsmäklare och drömt mig bort till hur det skulle vara att bo lite större. Även om en flytt inte är aktuell i skrivande stund, så gillar jag att se vad det finns för olika alternativ och drömma mig bort. Efter att ha spenderat så mycket tid i Sverige det senaste året har jag insett att jag verkligen vill ha en bra bas här och ett boende som jag kan längta hem till när jag väl är ute på resande fot igen. Just nu är jag insnöad på att ha en trädgård. Under pandemin har jag nämligen läst på om hur man odlar frukt och grönt själv och tanken på att kunna gå ut i trädgården och plocka lite grönkål och färska tomater till salladen ger mig en otrolig känsla av frihet. Jag hoppas att jag en dag har möjlighet att förverkliga denna dröm, men tills dess njuter jag av friheten att få fantisera lite.

Hand som håller nyskördade rädisor
Trädgårdsredskap och plantor