Loading...
X

Nya converse – Äntligen!

Köpte idag ett par nya Converseskor (all star)! Mina gamla var så otroligt slitna så det såg ut som de hade brunnit nästan. Jag vet att många tycker att den slitna stilen är grymt snygg men jag gillar nästan nykänslan ännu mer. Jag beställde faktiskt ett par vita den här gången, jag har alltid kört på röda då jag vet hur snabbt vita blir fula men jag kan inte hjälpa det, jag älskar vita skor och jag kunde helt enkelt inte låta bli. Sidan jag köpte ifrån var sportamore.se en sida som de flesta av er säkert har hört talas om. Jag själv har aldrig handlat där innan men jag fastnade för deras priser och utbud så jag tänkte att jag skulle passa på och testa något nytt nu när jag ändå valt att testa en ny färg. Får hoppas att skorna är lika underbara som mina gamla var!