Loading...
X

Long time, no see!

Hej allihop!

I min jakt efter frihet så slutade jag faktiskt blogga en stund. Jag tog mig friheten att sluta, med andra ord. Men nu är jag nog tillbaka. Jag tror det faktiskt är något som behövs i mitt liv, en sorts ventil för alla mina tankar. Så nu kör vi igen!

Jag tänker även att jag början om på ny kula, så det som har varit, det har varit. Nu är jag här och jag har under mina år borta från bloggen hittat kärleken. Jag har nog aldrig riktigt känt såhär förut och hur konstigt det än låter så har jag morfar att tacka för att jag hittat honom. Det är nämligen så att Jesper, som han heter, har varit en av de stående i morfars jaktgrupp. Hur många gånger jag än varit med morfar på jaktrundor har vi aldrig förut blivit presenterade. Men det gjorde morfar för snart sex månader sedan, på en middag som jaktgruppen anordnade. Vi klickade direkt, började ses och nu är vi här, pratar om att flytta ihop. Redan.

 

kärlek