Loading...
X

Julen i Åstorp

Hej, hade ni det mysigt igår? Vi hade det toppenbra i Åstorp. Första julen här men definitivt inte den sista. Idag har jag bara tagit det lugnt och inte gjort så mycket alls. Skönt det med för till nyår blir det en stor fest.

Fick ni några bra julklappar förresten. Jag är sjukt nöjd med mina. Fick ett doftljus från Voluspa som luktar supergott. Sedan granatäppelte och en snygg mugg från Zara home. Jag gillar att mysa med te på vintern och granatäpple är ju så gott. Dessutom nyttigt eftersom det innehåller antioxidanter. Jag fick även ett par mysiga overknee sockar från H&M. Sedan fick jag ett presentkort av mamma och pappa. Sjukt bra saker att välja bland. Funderar på att ta en pedikyr så att mina vintertrötta fötter mår bättre. En sak jag är riktigt nyfiken på är fiskpedikyr, vågar du testa fiskedikyr? Jag är rädd att vattnet ska vara äckligt och att det kittlas alldeles för mycket. Självklart är inte vattnet äckligt för så skulle ju inga ta det, utan det är bara en fixidé jag har. Skulle vara skoj att testa 🙂
fisk