Loading...
X

Inred med naturen

Det finns många olika saker som gör att jag känner frihetskänsla, både materiella och immateriella saker gör att jag upplever mig som fri. Jag har kommit fram till att mitt boende och hur jag inreder hemma påverkar huruvida jag känner mig fri eller inte. Vad jag vill tipsa om och vad jag har märkt förbättrar min frihetskänsla i mitt hem är att inreda ljust och luftigt. För några månader sedan målade jag om i hallen i en ljus sandbeige färg, och hallen har verkligen blivit trivsam. För tillfället håller jag på att inreda och jag har funnit mina drömfåtöljer. kolla dessa nätta fåtöljer som jag tänker köpa för att ha i vardagsrummet. Jag har dessutom tänkt att köpa golvplantor som liknar palmer för få inslag av naturen inomhus. Naturen och ljusa färger skapar för mig en härlig känsla av frihet.

Bord med växter på