Loading...
X

If the hat fits?

Hej alla vänner!

Hur mår ni en dag som den här? Jag mår faktiskt riktigt bra! Igår hade jag huvudvärken från helvetet så jag förväntade mig att jag även idag skulle vakna med känningar från det. Men kanske var det bara sömn jag behövde, för icke. Har inte minsta känningen i huvudet, kan till och med hoppa och skaka på huvudet utan minste värken. Jippi!!

Idag har jag en del på min agenda, så det passade väldigt bra att slippa huvudvärken. Jag har nämligen fått på mig att hjälpa min farbror att hitta några Mercedes bildelar på nätet, då han behöver få fatt i dem men inte direkt är ett geni på nätet. Detta är ju inte direkt något som jag är känd för att vara bra på, det här med bilar, men jag lyckades ju sist och då får man ju ett visst rykte inom familjen. Haha! Vi får se hur det går med den saken …

dunno