Loading...
X

Frusna tankar om hallen!

Hej alla vänner!

Hur mår ni idag? Jag vaknade så himla frusen i morse och det har fortfarande inte släppt. Går runt och fryser hela tiden, trots att jag har massor med lager på mig. Dumt att jag inte hann duscha i morse, ska bli så skönt att göra det i kväll när jag kommer hem. En sån där extra varm och extra lång dusch. Så kanske jag tinar upp lite!

Just nu sitter jag och surfar lite, då jag har en liten paus. Jag har fastnat för att jag måste köpa någon form av stringhyllor och hallsystem till hallen hemma, och jag blir helt såld när jag ser de här: 

stringDe är ju så himla snygga, och de hade varit perfekt i hallen hemma. Sätta någon blomma längst upp, en skål till nycklar längst ner och sen lite böcker och kanske post? Frågan är nu om jag vill ha den i svart eller vit. Båda är liksom lika snygga och passar lika bra hemma.. Vad tycker ni? Svart eller vit?

Puss!